Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/04/2019 - 06/05/2019
11:00 - 16:00

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен 880 лв

Водещ Мокша


С радост те каним на Тай масаж събитието на годината. За първи път в България ще се проведе обучение в Тай масаж от подобен мащаб. Ще можем да се потопим дълбоко в тайнството на Тай масажа. По време на тези 7 интензивни дни ще можем да отделим време за йога, медитация и много практика на тай масаж. Ще покрием всички основни похвати. Ще работим с тялото по гръб, по корем и от странична позиция.

Тайландският (Тай) масаж произлиза директно от йога, аюрведа и тантра, но е облечен във формата на будизма. Още от самото си зараждане Тай масажът е вид духовна практика, която хората споделят с цел да се развиват духовно и в същото време да си помагат здравословно. Изхождайки от духовните принципи, на болестите се гледа като на вид енергиен дисбаланс и терапията е насочена основно към възстановяване на този баланс. Самата енергия се движи по енергийни канали, които макар и да не са физически, е възможно да бъдат достигнати и повлияни чрез натиск по елегантен и прецизен начин.

Тай масажът не е възможно да се опише просто като механична терапевтична практика. Той е форма на активна медитация и практическо приложение на принципите на будизма. Тай масажът ни учи как да даваме, но и как да получаваме. Това е форма на общуване отвъд разума и думите. Тай масажът е докосване от сърцето.

Целта на това обучение е да изгради реални умения.

Не се изисква предварителна подготовка.

Курсът е отворен както за хора с опит, така и за напълно начинаещи.

Нужно е динствено желание и търпение.

Получените умения ще можете да използвате както за профилактика на близки хора и приятели, така и като професионално предлагана услуга.

Всеки участник ще получи:

  • Сертификат за 40 часа изкарано обучение.
  • Учебник – ръководство на български език.
  • Видео демо на всички основни похвати.

Дати 29.04- 06.05.2018

Къде; Тринити

Цена: 700 лв

Цената включва 7 нощувки със закуски, обяд и вечери, целия семинар и сертификат за завършени 40 часа обучение, учебник, видео демо.

Цена за студенти със специалност Кинезитерапия, Рехабилитация, Ерготерапия, независимо от университета и курса, както и от датата на записване – 650 лв.

Водещ: Мокша – сертифициран юмейхо терапевт, 3-та степен, специалист по Остео тай и квалифициран на международно ниво преподавател по Тай масаж.  Той активно развива неконвенционалната рехабилитация в България. Има магистърска степен по Медицинска Рехабилитация към МУ София.

Moкша се среща с йога преди повече от 15 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, международно сертифициран преподавател е по крия – хатха йога и пранаяма и е завършил курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога.