Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/08/2019 - 18/08/2019
Целодневен

Location
Тринити Ритрийт Център

Обмен виж по-долу

Водещ Сатянанда, Йогаачария


8 – 18 август

Обмен : записвания преди 1юли

Водещ : Сатянанда, Йогаачария от Ордена на Ачариите на Крия Йога предлага семинари посвещения в Крия Йога на Бабаджи основно в Европа, Индия и в други източни държави. Той е сертифициран психолог и психотерапевт, работил в клинична и корпоративна среда. След като от дете изучава световната духовна мъдрост, както и Веданта и Йога, той посвещава едно десетилетие на интензивното изучаване и практика на Крия Йога и на Карма Йога в служене на Крия Йога на Бабаджи и учениците. Вече повече от 10 години той предлага програми свързани с Крия Йога на Бабаджи, Йога психология, философия, индивидуално съветване и редовни поклонения в индийските свещени места и срещи със святи учители.

Третото посвещение в Крия Йога на Бабаджи е семинар за напреднали по време на който са преподавани 144 Крии. То ви позволява да се потопите дълбоко в нашата традиция на Крия Йога на Бабаджи и да се докоснете за кратко до богатата съвкупност от знания на Сиддхите, древните адепти на Йога в Индия. Тези 144 техники включват специфични техники за да разширите вашия репертоар от инструменти за пречистване и трансформиране, да пречистите финните си тела, да предизвикате събуждането на Кундалини, нашия скрит потенциал от жизнена сила. Други техники ще ви помогнат да достигнете до състояния на Самадхи, единение с Абсолюта, да развиете вашите финни способности или „Сиддхи“, както и да развиете връзката си със Сиддхите и Бабаджи.

Третото посвещение допълва и разширява основата на първото и второто посвещение отразява същността на различните пътища на автентичната традиция на Йога. То е компилирано под тази си форма от Йоги Рамая, основателя на нашата линия на Крия Йога, от южна Индия.

 Условия за участие:

  • Второ посвещение в Крия Йога на Бабаджи, пълно участие в поне един семинар първо и второ ниво.
  • Поне една година лична практика на Крия Йога на Бабаджи -Предварително лично запитване и разрешение от страна на Ачарията след лична консултация
  • Присъствие през цялото време на обучението, с настаняване в центъра

Препоръчително дарение:  Препоръчителното дарение за този семинар е 600 лв.

Настаняване: Центърът предлага пълно настаняване в общи стаи и три хранения на ден на обща цена 500 лв. за целия семинар. Цената за всяка допълнителна нощ (включваща храната) е 50 лв.

Записване и регистрация:  Крайният срок за записване за семинара е 1 юли 2019. Местата в центъра са ограничени. Възможно най-ранното записване ще ви осигури място за семинара, в последствие кандидатурите ще бъдат включени в списък на чакащи.

За да се запишете за семинара, ще получите въпросник. След като получите съгласие за вашето записване Ви молим да направите депозит от 500 лв. (или две вноски по 250 лв.) преди 01/06/2019 на банкова сметка :
Титуляр: Мандала България ООД
IBAN: BG03PIRB71791606244461
Пиреос Банк България